007jarda Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Zdravim! Dotaz, trosku mi ruply nervy, hodil jsem s diskem Mirror´s Edge a prasknul :) Nyni si chci koupit tuto hru v JRC pouzitou za 99kc, jde mi jen o to, pac jsem byl v 8 kapitole z 10, zda mi budou fungovat savy, kdyz jsem mel predtim hru z UK. Znovu od zacatku to hrat nebudu, na to nemam nervy :D Diky Jarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 myslim že savy by měli být na ID hry pokud je to v UK stejný tak by neměl být problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Leden 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Diky, radsi ale koukam na ebay.co.uk, ze bych vzal odtamtud :-) At mam jistotu :-) myslim že savy by měli být na ID hry pokud je to v UK stejný tak by neměl být problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.