Quicksilver Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Tak si rikam po nekolikadenim hrani,pareni ,kdyz sleduju reploty ,ktere jsou v prumeru : CPU - 41-43 GPU 53-56 vic ani tuk ,jestli jsem vlastne slusne zabezpeceny proti RRODu a nebo ,jestli ho muzu taky dostat ? Co by se vsechno muselo stat ? .) Diky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 to jsou slusny teploty bych rek kazdopadne co jsem cet tak ve starejch fatech se pouzival material kterej menil vlastnosti v dusledku tepla a dochazelo k rrod pri dlouhem hrani a vysokych teplotach novy verze ixek by s tim problemy mit nemeli pouziva se stabilnejsi matros a chlazeni je lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Leden 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Takze se da rici ,ze kdyz budeme drzet grafiku mezi 50-60 stunych tak RROD nehrouzi ? .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capik1468622320 Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Mám doma slim a teploty jsou i v klidu na dashy okolo 78 stupnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Leden 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Ja vim,ze jsem se predtim dival nez jsem delal upravy chlazeni a mel jsem na xku na GPU okolo 80 stupnu ...kdyz jsem pustil FSD a neco pohral.Docela jsem cumel,ze jsem takhle predtim paril .) Tak jsem tam dal 2x 12 CM vetraky s upracou 12V napajeno z desky. A jede to paradne .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=Trolik= Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Slimko s RGH = v klidu mam 70-80C pri hrani = 85-90 :-) a xko jede v klidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Leden 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Ty vole slimko jede :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.