DarkJober Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Zdravíčko, nějak se mi nedaří vygooglit nebo najít topic tady na fórku, zda-li má MW3 nějaký klíč pro MP (xbox live). Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rootan Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 nema ani black ops nemělo třeba ... Battlefield 3 například má :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkJober Odesláno Leden 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Super, diky... Rikal jsem si jestli se prave neco nezmenilo, protoze jsem se docetl ze BF3 prave ma :-) a Xko mam chvili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkJober Odesláno Leden 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 nema ani black ops nemělo třeba ...Battlefield 3 například má :) Takže rozumím správně, že můžu hrát MP z jaké koliv originálky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 jj Kdyžtak si mě přidej mám xko od pátku KukiCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.