Cosaman Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Zdravím RGH mám udělané týden a jaksi nevím, jak ukládat ve hrách. Měl jsem udělané přihlašování u Live a to mně zůstalo ale když dám připojit teď pod profilem který jsem měl z Livu ale ne na Live, tak mně to přihlašuje což nechci a pak mně to napíše chyba spojení a pak už to hry neukládá. Nevím jak na to. A ještě bych se chtěl zeptat, když ukládám hry na HDD tak mám mazat tu první složku kde je napsáno $SystemUpdate? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mitulko Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 ...si dost odvazny s RGH xkom behat po nete.....jasne v hrach sa maze system update aby Ti nahodou samovolne neupdatovalo system v xku a tym padom ti po update zrusi RGH tym padom budes musiet ist znova nakonfigurovat RGH aspon teda ja tomu tak rozumiem. ak som to zle pochopil ospravedlnujem sa za radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cosaman Odesláno Leden 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Mně to nějak tak vysvětloval flasher co mně to dělal. Na net právě nechodím protože mám zakázané v nastavené připojování k Livu. Ale nevím jak udělt to aby se mně hry ukládaly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.