Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Rozdíl mezi matnou a leskou verzí xboxu 360 slim ?

Otázka

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Otázka je, co přesně bylo uvedeno, že kupuješ. Pokud standard system + HDD 250 GB, je to v pořádku, pokud jsi měl dostat premium system 250 GB, pak s tebou vyj***li jak říkáš...

Svým způsobem je lesklá verze nepraktická, protože na ní zůstávají otisky prstů a rychle se poškrábě, to ti u matné verze nehrozí, navíc bys v tom případě měl i interní paměť 4GB navíc... Zkus to zkontrolovat dle toho, jak jsem napsal a případně vrátit nebo reklamovat, pokud ti na tom skutečně záleží. Každopádně já měl lesklou verzi a teď mám matnou a už bych neměnil...

• 0
Odesláno
Otázka je, co přesně bylo uvedeno, že kupuješ. Pokud standard system + HDD 250 GB, je to v pořádku, pokud jsi měl dostat premium system 250 GB, pak s tebou vyj***li jak říkáš...

Svým způsobem je lesklá verze nepraktická, protože na ní zůstávají otisky prstů a rychle se poškrábě, to ti u matné verze nehrozí, navíc bys v tom případě měl i interní paměť 4GB navíc... Zkus to zkontrolovat dle toho, jak jsem napsal a případně vrátit nebo reklamovat, pokud ti na tom skutečně záleží. Každopádně já měl lesklou verzi a teď mám matnou a už bych neměnil...

To neni tak scela presne, Microsoft prestal delat "Xbox 360 S 250GB" v lesklem provedeni a dela je jen v matnem a to nekdy od srpna 2011.

Navic novy `Xbox 360 S` se nedeli na premium a standard, ale na "Xbox 360 250GB" a 'Xbox 360 4GB'.

• 0
Odesláno

Díky za info. Vypadá to, že tahle změna přišla patrně s deskou Corona a MS se rozhodl stávající distribuci celou trošku pozměnit...

Možná právě proto alza.cz dává zdarma k notebookům Slim 4 GB, jelikož se jedná ještě o původní standard system Tirnity (alespoň já takový mám, MFR date 2011-04-XX), tedy zbavují se skladových zásob xboxů, které už MS nedistribuuje (pouze moje domněnka)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu