Active Luky Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Dobrý den,můžu se zeptat neznáte nekdo nějaký link ke staženi na nějaké gta? Např.Gta Vice city,Liber City,.... A mohu se zeptat jeslti mi to půjde na psp 3004? Protoze jsem se myslim docet ze mi nejde flashnout :D Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Genesis Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Záleží na firmwaru a když ti nejde flash, proč chceš stahovat hry? -.-" geez lidi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Active Luky Odesláno Leden 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 no a sla by mi flashnout 3004?nemas skype?teda pokud bys byl ochotny a jen mi pomoh :D trochu tak ti budu vdecny :D Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Šla, stačí zaject do tutoriálů - Topic pro začátečníky. Hru si třeba vygoogluj, tady linky nečekej, přečti si pravidla zdejší podsekce! + Opraven název tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bombaudeu Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 Docela jsem s tím taky bojoval, ale je tu i dost užitečných odkazů. Po chvilce pátrání jsem zjistil že je to celkem easy. Tři složky a nazdar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.