=Trolik= Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 Existuje nejaka moznost dostat vyextrahovanou hru pomoci programu Xbox Image Browser do GOD formatu, pokud uz nemam prislusne ISO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fantomas6907 Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 Z adresare do iso (Crear iso) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 Nechtel si napsat Create ISO :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fantomas6907 Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 jj nekoukal jsem na nazev,pouze jsem kopiroval .exe soubor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konysss Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 Ahoj, zkoušel jsem vytvořit ze souborů vyextraktovaných v Xbox Image Browser ISO (to jsem vytvořil pomocí IMGburn) ale když potom chci ISO projet ISO2GOD - vyhodí mi to chybu "could not locate default.xex or default.xbe. Existuje tedy možnost vytvořit ze souborů z Xbox Image Browser GOD adresáře nebo musím stáhnout celé nové ISO? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=Trolik= Odesláno Březen 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 Musis pouzit tento nastroj "CreateIsogood(English)" a v nem otevres adresar kde mas hru extrahovanou a zvolis cestu kam ulozit iso a on ti jej vytvori. Ale me to delalo stejnak potomproblemy, v fsd hazelo error atd. Vyzkousej a uvidis. http://dwl.xbox-scene.com/xbox360pc/isotools/CreateIsogood(English).rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konysss Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 Musis pouzit tento nastroj "CreateIsogood(English)" a v nem otevres adresar kde mas hru extrahovanou a zvolis cestu kam ulozit iso a on ti jej vytvori. Ale me to delalo stejnak potomproblemy, v fsd hazelo error atd.Vyzkousej a uvidis. http://dwl.xbox-scene.com/xbox360pc/isotools/CreateIsogood(English).rar Díky moc za info. Máš pravdu nefunguje to:).... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.