brdeckaf Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 Ahoj lidi. Mam dotaz kdyz budu mit domaci kino s dvd prehravacem, Tak kdyz ten prehravac nahradim ps3 tak to pujde? Tak jestli to tak je teoreticky mozny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Geobba Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 No a proč bys ho nahrazoval? Jednak to nejde, protože v běžných domácích kinech se reproduktory zapojují právě do onoho přehrávače, a druhak to můžeš zapojit přes optickej kabel. Já to tak mám taky. Přehrávač normálně zapoj, a optickým kabelem propoj s telkou. Pak ti půjde zvuk na všem, co pustíš v TV. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brdeckaf Odesláno Leden 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 Aha okey :)) no tak zase dvd prehravac je pak na nic ze kdyz filmy poustim v psku. Ale asi to je jedina moznost no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saype Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Taky to tak mám. Ps3 - HDMI - tv - optický kabel - domácí kino. Bohužel musím říct, že od té doby, co mám připojené psko, mi v reproduktorech něpříjemně praská :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
brdeckaf
Ahoj lidi.
Mam dotaz kdyz budu mit domaci kino s dvd prehravacem,
Tak kdyz ten prehravac nahradim ps3 tak to pujde?
Tak jestli to tak je teoreticky mozny.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.