Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

RGH a FSD 2.2 chyba a prehrivani prosim moudrejsi o radu


Bigelow

Otázka

Zdravim

mam dva problemy ktere mi jaksi ztezuji zivot: 1)

delam si na svym FAT xboxu (Zephyr) s nejnovejsim dashboardem FSD v.2.2 mam xbox upraveny na RGH a pri tomto videonavodu http://www.youtube.com/watch?v=th75WcLDGhA si instaluji FSD a jak je zmineno v minute 2:24 tak se mu zapise Dash Launch do launch.ini a vypise mu to typ cb xenon a me to vypisuje toto viz obrazek post-36807-14687158907529_thumb.jpg ze to rerozpozna typ konzole tak co delam spatne ? postupuji naprosto stejne jak je v tom videonavodu a installer spustim naprosto vse vyplnim tak jak rika vse mam na usb pametovce 2 gb jak system tak i xex menu 1.1 hdd nemam a jedine na cem zkoncim je tato hlaska a jakmile se mi xbox vypne tak mi fsd jak mu nenabehne po startu. proste se nezapise dashlaunch. tak jak na tohle vyzrat ?

2) xbox pri zapnuti silene huci je hlucny pres otacky ventilatoru sam od sebe se prehriva nez najedu do xex menu na spusteni hry tak xbox huci jak o zavod a kazi to dojem ze hry jak ho utisim ? cetl jsem ze se da snizit otacky ventilatoru pres fsd ale ten sem zapl jen jendou pres xex menu a snizil na minumum otacky a behem par vterin sem mel 95 stupnu tak takhle snizovat otacky nemohu tak proc se tak sam takhle hreje ?

Budu moc vdecny za odpovedi .....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1 odpověď na tuto otázku

Recommended Posts

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu