brothell Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 Zdravim, zjistil jsem, že můj disk je z vnitřní strany prasklý, zkusim ho vyreklamovat, ale chtěl bych stejnak radši elektronickou verzi, nemáte někdo volnej slot? Stačí obyč BF3 (B2K mam) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fany0 Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 Muzu ti prodat,mam poslední slot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brothell Odesláno Leden 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 Muzu ti prodat,mam poslední slot Cena? ;) muzu jako protisluzbu nabidnout B2K slot Napis mi PM ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipp Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Hosi omlouvam se ze Vam narusuji kseft ;) jen kdyby jste se nedohodli na cene a vas obchod "krachl" tak se prosim fany0 ozvy :) diky a pardon jeste jednou ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brothell Odesláno Leden 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 Refresh ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.