pilic2603 Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 Dobrý den potřeboval bych poradit jak vypálit hru XGD3, jedná se o gears of war3 a ještě nevím jak rozjet forzu motosport 4 to je take xgd3 a ještě k tomu je to na 2 dvd a vubec si s tím nevím rady :( děkuji moc předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilic2603 Odesláno Leden 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 a ještě batman arkham city :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilic2603 Odesláno Leden 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 zatím jsem hrál jen XGD2 hry a ty vypalovat šli normálně. Ale např cod MW 3 mi pujčil kamoš ktere mu to bez problemu jede na LT 2,0 a ja mam LT 3,0 a nejede mi to :( prosím nějakého ochotného člvoěka co se vyzná děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 Ja nechapu tu logiku. Proc se srat ze zakladanim noveho topicu kdyz staci dat funkci hledat a napsat xgd3 je tu navod jak opatchovat a vypalit a pokud to mas problem najit tady tak, jeste jedna moznost . 1.zapnout mozek 2.zapnout google 3.napsat do toho okenka XGD3 vypalovani 4.najit co potrebujes 5.Be happy Btw: Za tenhle Triple Post co si tu predvedl se davaji Bany, pouzivej tlacitko Edit .............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.