smash Odesláno Říjen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2007 Koupil jsem si nový psp slim a gta vice city (to už bylo starší), když vložim umd do mechaniky, dělá to rámus, ale nenačte to. Nevíte jestli to je hrou a nebo pspéčkem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Říjen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2007 no jestly to dela ramus tak asi pspckek.......koukni se na disk jestly neni treba nak prasklej....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smash Odesláno Říjen 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2007 Dělá mi to tohle: http://www.youtube.com/watch?v=UIPPtCmzfu4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smash Odesláno Říjen 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2007 už mi to načetlo umd, ale dělá to hroznej rámus, pouze pod nakym úhlem to bordel nedělá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Říjen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2007 je to pspckem nevahej a reklamuj:wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smash Odesláno Říjen 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2007 tak je to diskem, protože jiný umd mi to načetlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Říjen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2007 no tak co zakladas tema kdyz vis cim to je?:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Roje Odesláno Říjen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2007 on to ale předtim nevěděl víš?(jinak sry že sme odkročil od tématu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
smash
Koupil jsem si nový psp slim a gta vice city (to už bylo starší), když vložim umd do mechaniky, dělá to rámus, ale nenačte to. Nevíte jestli to je hrou a nebo pspéčkem?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts