brothell Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 Zdravím, zajímalo by mě, co preferujete jesli elektronickou verzi hry nebo disk? + Vaše zkušenosti jsou vítány ;] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 pro me to funguje tak, jestli si tu hru chci dohrat jednou a poslat dal, nebo se to da hrat delsi dobu... napr. Uncharted 3 - pujceno, dohrano, vraceno - nemam duvod kupovat Batman AA,AC - koupeno, dohrano, poslano dal... Fallout3 to same... na druhou stranu FIFA12 se dala koupit "v akci" za 320/slot, takze to byla jasna koupe, stejne jako Bf3... ja hry nesbiram, abych si je rovnal do policky a chlubil se jima, to je mi fuk... zalezi na tobe, co preferujes, jestli ty penize za hru chces otocit vickrat, nebo je sbirat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinCZ80 Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 Krabicovku pokud dohraju mohu prodat nebo vyměnit co bych dělal s hrou která mě už nebaví nebo je několikrát dohraná vyjímkou jsou hry které nejdou jinak zakoupit než na store Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeutscheSoldatCZ Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 Já bych řek že je to jedno, jestli budeš chtít prodat hry co máš ONLINE stažený na PSN tak prodáš celej účet ... ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 Ale je to zbytečně složitý.. když víš že tu hru budeš hrát dlouho, tak si ji koupíš za levno na PSN.. třeba jí pak smažeš a příjdeš o 350kč, ale to je to samý i u krabic.. koupíš si novou hru za 1300,- a už jí neprodáš levněji než za 1000,-, protože je použitá.. koupit si BF3 na PSN je si myslím hodně dobrá volba :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brothell Odesláno Leden 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 Ja se ptam spíš kuli tomu, že jsem měl špatnou zkušenost s BF3 kde praskl disk uprostřed, začínám přemýšlet jesli nekoupit radši slot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 proto jsem to psal :D hodně lidem to praská.. ale když už máš ten disk, tak ho raději vyreklamuj a nemusíš to znova kupovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brothell Odesláno Leden 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 Jěště sem tam nebyl ale podle zvěstí co sem slyšel neni moc šance, že by mi to vyreklamovali.=/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 tak to pak směr : Ps3 - Playstation Store - Battlefield 3 - Buy Now :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brothell Odesláno Leden 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 Schánim slot už pár dni a nikdo nic ;/ Sem schopnej poslat platbu do 5-ti minut=D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 no všichni už to totiž dávno doma paří :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeutscheSoldatCZ Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 Hele, a můžu se zeptat, jestli sony hlídá, že by jeden člověk sehnal druhej účet s nějakejma hrama ty by si stáhl a pak šel zase na svůj účet??? byl by to problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 můžeš mít v Psku klidně 20 "pirátských účtů" a všechny ty online hry co jsi postahoval hrát na svým hlavním účtu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeutscheSoldatCZ Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 tak to by se dalo ušetřit =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 dřív to bylo ale lepší, dalo se to rozdělit mezi 5 lidí a teď už můžeš jen mezi 2.. ale i tak se některý hry který vydrží, vyplatí na PSN koupit.. např. Battlefieldy, Skyrim apod.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeutscheSoldatCZ Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 mno je to stejný jako JRC =D něco je tam i o 40% dražší asi ted Driver za 1800 což nechápu xD já sem tam zatim koupil jen BF 1943 a FarCry2 =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.