Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Prosim O Radu nejde obraz Zapnu ale obras černy

Otázka

Odesláno

Prosim o radu při zapnuti konzole sviti zelena a nejde obras jen černa obrazovka při zapnuti problikne do černe led sviti červene při strčeni dvd načita zvuk neslišim pořad obras nejde ani kdiš odpojim hdmi a strčim oryginak kabel skoušel jsem menit i kabel hdmi z druhy konzole ps3 a nejde televyze mam take 2 ani najedne to nejde 2 ps3 faka na obou televyzy nevym jsi radi omlouvam jse za chby

a dekuji za pomoc

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Prosím tě trochu to upřesni, začni třeba tím co dělá PS3 po zapnutí. Rozsvítí se zelená kontrolka a stále svítí, nebo se po chvilce rozsvítí červeně. Pokud svítí trvale zeleně, zapoj multi AV kabel to je ten s cinchema stnd. dodávaný ke konzoli. Zapni PS3 tlačítkem a podrž jej do prvního zapípání - reset AV výstupů.

• 0
Odesláno

Diky za radu skoušel jsm vše a nešlo ani hdmi ani av kabel podařilo jsem uš rozjet tim že jsem zapojil jen av kabel zapl konzoli držel tlačitko pover dokud 2x nepipl pak jse ukazal obraz z asi 5 možnosti a zvolil jsem od zvrchu 3 variantu a smazalo jse vše co jsem v ps3 mel ale hlavne že funguje uš i na hdmi kabel bes problemu jen tam znova nasipat vše co jsem tam mel zabere chvili zas ale diky za radu

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu