Kenik1468625354 Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Heleďte mám problém, dnes mi konečně přišel gold karta s kodem, kod zadam do konzole (Reedem Code) a vyskočí na mě tato chyba Cant retrieve information from xbox live. Please try again Status code: 80153021. Nevíte co to je? jo a ta karta mi přišla asi v polštině nebo co to je za jazyk a live mam nastavené na CZ, Má to na to vliv třeba že to je jiná země? díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Heleďte mám problém, dnes mi konečně přišel gold karta s kodem, kod zadam do konzole (Reedem Code) a vyskočí na mě tato chyba Cant retrieve information from xbox live. Please try again Status code: 80153021. Nevíte co to je? jo a ta karta mi přišla asi v polštině nebo co to je za jazyk a live mam nastavené na CZ, Má to na to vliv třeba že to je jiná země? díky za odpovědizkus to ještě na www.xbox.cz, někdy to na konzoli blbne, nebo pokud by to nepomohlo, tak zavbolej na zákaznickou podporu , tam jsou opravdu ochotní a určtitě to s tebou vyřeší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenik1468625354 Odesláno Leden 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 na tom xbox.cz zadám kod a píše mi to: Během transakce došlo k chybě. Opakujte akci později. Tak nevím :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenik1468625354 Odesláno Leden 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Tak ted sem to zkusil znovu a zase během transakce došlo k chybě, ale přepnul jsem na hlavní stránku a a vedle mého jména už mam napsáno zlatý člen, tak ted nevím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 tak pokud budeš moc hrát MP tak ti to jede, a zjistíš to taky v nastavení konzole kde se ti píše co máš za členství a kdy ti skončí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenik1468625354 Odesláno Leden 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Dobře, jdu se juknout, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.