=>*SQUITTER*<= Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Zdravím, má někdo volný slot na Battlefield 3 ?? Okamžitě bych ho koupil za o něco vyšší cenu, než byla cena slotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Leden 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 400,-- za slot ... nikdo nic ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daiv_69 Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 Ahoj, prodal bych svuj slot. Jen presne nevim, jak jej deaktivovat, aby se uvolnil pro tebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Leden 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 No šlo by to způsobem, že bys mi dal přihlašovací údaje - jméno, heslo, své binární údaje by sis smazal, a po mém stažení třeba obnovil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daiv_69 Odesláno Leden 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2012 Trochu jsem googloval a je to tak, ze ten slot je ted vazany na muj PS3 system. Kdybych ti poslal sve udaje, tak by sis hru nemohl stahnout z PSN Store. Je treba slot deaktivovat z meho systemu a tim jej uvolnit pro aktivaci na tvem. Melo by to fungovat takle, jeste jsem ale nezkousel: Sign in -> Account Management -> System Activation -> Game -> Deactivate System. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2012 Trochu jsem googloval a je to tak, ze ten slot je ted vazany na muj PS3 system. Kdybych ti poslal sve udaje, tak by sis hru nemohl stahnout z PSN Store. Je treba slot deaktivovat z meho systemu a tim jej uvolnit pro aktivaci na tvem.Melo by to fungovat takle, jeste jsem ale nezkousel: Sign in -> Account Management -> System Activation -> Game -> Deactivate System. presne tak se to dela, samozrejme pokud na ucte mas vice her,deaktivujes si je vsechny. Pokud jsi samozrejme kupoval hru na prazdnem uctu,kde mas BF3, np Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daiv_69 Odesláno Leden 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2012 headhot: diky za upresneni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Leden 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 Koupeno. Díky Daivu_69. LOCK! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.