=>*SQUITTER*<= Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2012 Zdravím, má někdo volný slot na Battlefield 3 ?? Okamžitě bych ho koupil za o něco vyšší cenu, než byla cena slotu. Citovat
=>*SQUITTER*<= Odesláno Leden 8, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Leden 8, 2012 400,-- za slot ... nikdo nic ?? Citovat
Daiv_69 Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2012 Ahoj, prodal bych svuj slot. Jen presne nevim, jak jej deaktivovat, aby se uvolnil pro tebe. Citovat
=>*SQUITTER*<= Odesláno Leden 9, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Leden 9, 2012 No šlo by to způsobem, že bys mi dal přihlašovací údaje - jméno, heslo, své binární údaje by sis smazal, a po mém stažení třeba obnovil. Citovat
Daiv_69 Odesláno Leden 10, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2012 Trochu jsem googloval a je to tak, ze ten slot je ted vazany na muj PS3 system. Kdybych ti poslal sve udaje, tak by sis hru nemohl stahnout z PSN Store. Je treba slot deaktivovat z meho systemu a tim jej uvolnit pro aktivaci na tvem. Melo by to fungovat takle, jeste jsem ale nezkousel: Sign in -> Account Management -> System Activation -> Game -> Deactivate System. Citovat
headhot Odesláno Leden 10, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2012 Trochu jsem googloval a je to tak, ze ten slot je ted vazany na muj PS3 system. Kdybych ti poslal sve udaje, tak by sis hru nemohl stahnout z PSN Store. Je treba slot deaktivovat z meho systemu a tim jej uvolnit pro aktivaci na tvem.Melo by to fungovat takle, jeste jsem ale nezkousel: Sign in -> Account Management -> System Activation -> Game -> Deactivate System. presne tak se to dela, samozrejme pokud na ucte mas vice her,deaktivujes si je vsechny. Pokud jsi samozrejme kupoval hru na prazdnem uctu,kde mas BF3, np Citovat
=>*SQUITTER*<= Odesláno Leden 11, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Leden 11, 2012 Koupeno. Díky Daivu_69. LOCK! Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.