phroober Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 zdravim,o konzolích nevim vubec nic :D....ale muj problem zpociva v tom ze kdyz pustim hru (crysis 2 , jiny jsem zatim nezkoušel) tak nez vlezu do herního lobby tak mi to hodí hlášku že muj FW je dost silnej nebo co a ze se muze stat ze nektery servry nenajde...samozřejmě nenašel žádný...jinak služba LIVE se mi zpřístupnila bez zadnych problemu..mam gold...a wifi...dekuju za kazdou radu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 zkus mrknout tady "Chyba: Je nastaven pevný nebo střední typ překladu adres (NAT)", treba to pomuze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phroober Odesláno Leden 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 Kámo...díky moc...nebylo to přesně ono...ale diky tomu tvymu linku jsem došel ke svymu problemu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.