dany_ Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 mam xbox s rgh a nastaveny ze mi normalne nabiha do nxe.. hry si davam na externi hdd pres ISO2GOD, cesty nastaveny mam, pres fsd mi jdou normalne spustit. ale problem je ze je nevidim v normalnim NXE. dash mam 2.0.14699.v internim hdd je prevedeny mam normalne v nxe.. jdou vubec videt z externiho hdd? nebo jen mam nekde neco spatne nastaveny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
despe1 Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Na externim HDD nejde nic co je v contentu-- musíš jen na internim HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Leden 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 fákt? tak to je špatny.. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Na externim HDD nejde nic co je v contentu-- musíš jen na internim HDD Jdou i z content složky ale jsou vidět a jdou spustit jen z FSD . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
despe1 Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Reagoval jsem na NXE jak se ptal: "pres fsd mi jdou normalne spustit, ale problem je ze je nevidim v normalnim NXE" Proto jsem napsal, že nejde nic z externího v NXE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Leden 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 ok takze je potreba spoustet pres fsd.. a kdyz ukoncuji hru pres vypoukle tlacitko tak mi to skoci do nxe.. a je nejaka kombinace tlacitek aby mi to zkocilo rovnou do fsd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.