dany_ Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2012 mam xbox s rgh a nastaveny ze mi normalne nabiha do nxe.. hry si davam na externi hdd pres ISO2GOD, cesty nastaveny mam, pres fsd mi jdou normalne spustit. ale problem je ze je nevidim v normalnim NXE. dash mam 2.0.14699.v internim hdd je prevedeny mam normalne v nxe.. jdou vubec videt z externiho hdd? nebo jen mam nekde neco spatne nastaveny? Citovat
despe1 Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2012 Na externim HDD nejde nic co je v contentu-- musíš jen na internim HDD Citovat
dany_ Odesláno Leden 6, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Leden 6, 2012 fákt? tak to je špatny.. :/ Citovat
toro Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2012 Na externim HDD nejde nic co je v contentu-- musíš jen na internim HDD Jdou i z content složky ale jsou vidět a jdou spustit jen z FSD . Citovat
despe1 Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2012 Reagoval jsem na NXE jak se ptal: "pres fsd mi jdou normalne spustit, ale problem je ze je nevidim v normalnim NXE" Proto jsem napsal, že nejde nic z externího v NXE Citovat
dany_ Odesláno Leden 6, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Leden 6, 2012 ok takze je potreba spoustet pres fsd.. a kdyz ukoncuji hru pres vypoukle tlacitko tak mi to skoci do nxe.. a je nejaka kombinace tlacitek aby mi to zkocilo rovnou do fsd? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.