diddy1468624839 Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Zdarec, Mám problem s hrou cs 1.6 nejde mi dat zadny server do favorites a ani pres consoli nejde spustit co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rendy93 Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 bud neexistuje uz nebo mas stahnuty spatny patch potrebny pro pripojeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 diddy1468624839 Odesláno Leden 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 To je blbost nejde se mi pripojit ani pres steam na zadny server. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rendy93 Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 ty mas steam ? nebo mas stahnuty csko ? abys mohl hrat na server jako ty co najdes na netu ( non steam ) tak mosis mit urcity patch verzi abys se ti ukazal a mohls ses pripojit ane uz je zruseny a nefunguje a pokud mas stema tak to ti neporadim ale tam neni zadny patch a to se pripojujes na steam servy a ne na non steam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 diddy1468624839 Odesláno Leden 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 Mam steam i nonsteam a u nonsteamu to mam optachovane dobre. Nejde se mi pripojit na zadny sever a ani pres consoli. Nekolikrat sem to preinstaloval jak steam tak nonsteam a nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rendy93 Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 tych verzi je hodne jak patchu tak i csek a skus zjistit na strankach servru estly je porad funkcni ( v provozu ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 Taky se mi to stalo.. Pomohlo odinstalovat obojí a pak nainstalovat pouze Steam. Vše jelo jak mělo. Jinak u non steamu bude největší pravděpodobností chyba v patchi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
diddy1468624839
Zdarec,
Mám problem s hrou cs 1.6 nejde mi dat zadny server do favorites a ani pres consoli nejde spustit co s tim?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.