jahoda Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 Uvažuji o RGH na novém e-sku. Jen bych se chtěla ubezpečit, že kinect s tím funguje bez problémů. Nechci si nechat zničit konzoli a pak zjistit, že něco nejde. Jak dlouho mi vydrží hack od flashera, abych na to nemusela šáhnout a hry fungovaly? Používáte někdo doma s tím maca? Nebude problém, že nemám PC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 Samozrejme ze Kinect a vse ostatni (krome XBOX Live) jede bez problemu. Pokud nebudes chtit hrat online, tak PC nepotrebujes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 No problem by mohl nastat pri pouzivani nekterejch aplikaci k tomu nutnych. Nesleduju MAC scenu jestli je vse k sehnani jako na PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Leden 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 Jaké app jsou k tomu nutné? Já mám pod macem i virtual PC (wokna XP), ale netuším zda u toho nejsou náké funkce omezene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 Než si necháš udělat RGH, nejprve připoj kinect a nainstaluj aktualizace, které budou vyžadovány. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Leden 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 Kinect mám připojenej a už ho hrajem, jen jsem ho nepřipojovala na net. Mám stáhnout všechno, co mi to nabídne i Dashboard 3? Mám 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 Aktualni dashboard je 14699 - metro dash. Máš-li už kinect připojený, update potřebné pro hraní na kinectu už máš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Leden 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 z netu tedy nic už stahovat nemusím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 Jestli ti kinect funguje a nevyžaduje další update, nic už stahovat nemusíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.