JohnHavri Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 Zdar kdysi dávno jsem dohrál Uuncharted aniž bych měl páru o tom že tam jsou trofeje nedávno jsem se dočetl že tam jsou tak jsem upgreadnul a ted mam 0 trofejí a 100% dohraný hry nedá se to nějak pošolichat co jsem tak koukal na seznam trofejí tak bych měl platinum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 u tomb raidera sem mel stejny problem kdy update pridal trofeje a jediny co pomohlo smazat save a hrat znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnHavri Odesláno Leden 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 se mi zrovna nechce sedet u toho dalsich cca 8hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 Nic jiného ti asi nezbývá a bude to 100% tak dvojnásobek těch 8 Hodin :) nejdřív musíš hru projet na Hard a až potom můžeš na Crushing (+ dost času zabere i sbírání všech treasures) a ostatní trofie jsou lehké... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 jak píše trotlos.. trofeje získáš jen pokud budeš hrát od začátku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnHavri Odesláno Leden 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 chybička mělo tam bejt 18hodin.... a nedaj se nějak smáznout hry z trophies ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 na officiálním FW ne.(jsou synchrozinovaný s PSN účtem a tam ti je nikdo nesmaže) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnHavri Odesláno Leden 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 hmm skvělý :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 hmm skvělý :-( proč bys je chtěl mazat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.