Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

xbox skoro nepracuje!

Otázka

Odesláno

aho, prosím o pomoc. Teď z ničeho nic mi začalo blbnout xko.

Najednou se mi xko v dashi freeznulo a po zapnutí prostě asi minutu na obrazovce Xbox 360

po minutě začal nabííhávat dashboard asi dalších pul minuty, potom vše ok.

Spustil jsem hru a to trvalo tak 20 sekund a zase ok, chcu se vrátit do dashe a další minutu mi to nabíhalo

Nevíte čím to je?

EDIT: po týdnu jsem se vrátil z hor a začalo to dělat tohle, předtím vše ok, najednou se to prostě freeznulo a dělá to tohle, seká se to skoro u všeho, reklamace nwm protože mám xko flashnuté

14 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

udělal jsem takový paradox s tímto problémem. Odstranil jsem z konzole disk 250gb a skusil zapnout, xbox naběhl úplně bleskovitě bez problému, takže chyba je v harddisku, nevím co s tím jestliu věe z disku smazat nebo... Jako prej když ho pošlu du servisu se zárukou tak mi disk vymění, ovšem konzole obsahuje flash pomocí PCB od TX. RGH nemám.

• 0
Odesláno

To samozřejmě vím že ano, jenže když vyndám disk z xka a zapnu ho tak se stane to že mi to že mám normál metro dash ale vyhodí mi to chybu že na použití kinectu potřebuji nějaký update a že ho seženu na xbox.com/update nebo tak nějak, nebo z přihlášení na xbl, nevím jestli je to update dashe nebo jenom pouhá instalace nějakého patche

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu