Honza91 Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 Ahoj, zajímalo by mě zda jdou tyto sluchátka spojit jen s TV mám v TV usb port ale nefunguje to. V PC šlapou v pohodě ale v TV ne? dík.:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bazztard Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Ja je mam taky, ale s tv jsem je nezkousel propojit. Mrkni do manualu, zda maji podporu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 amokktropic Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Ahoj, zajímalo by mě zda jdou tyto sluchátka spojit jen s TV mám v TV usb port ale nefunguje to. V PC šlapou v pohodě ale v TV ne? dík.:roll: Mam samsung TV a zkousel jsem to dat do USB, samozrejme to nefunguje. Je to logicke, TV neni PC a neumi si najit takove zarizeni a posilat mu zvuk do usb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Honza91 Odesláno Leden 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Mam samsung TV a zkousel jsem to dat do USB, samozrejme to nefunguje.Je to logicke, TV neni PC a neumi si najit takove zarizeni a posilat mu zvuk do usb. já myslel jestli nejde v TV nastavit jako výstup zvuku USB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 no tak koukni do manuálu jestli to nejde... každá TV to má jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Honza91
Ahoj, zajímalo by mě zda jdou tyto sluchátka spojit jen s TV mám v TV usb port ale nefunguje to. V PC šlapou v pohodě ale v TV ne? dík.:roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.