Brablik Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 Zdravím nevěděl by někdo čím by mohlo být, že se mi hra NHL 2012 při načítání zápasu sekne(musím vypnout XBOX "na tvrdo")? Hru jsem přeinstaloval, ale problem přetrvává... Nikdy předtím mi to nedělalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 forWhat? Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 original nebo palena ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brablik Odesláno Leden 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 pálená... ale občas mi to načíst de ale třeba na podruhý ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 forWhat? Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 moznosti - spatne napalene -spatna vypalovacka -spatne dvd Jinde bych chybu nehledal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brablik Odesláno Leden 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 špatně vypálený to určo nebude protože mi to běželo asi 3 měsíce a vlastně jsem to z něj ani nevytahoval :-D no uvidím spíš se bojím aby to nebylo něco s diskem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Brablik
Zdravím nevěděl by někdo čím by mohlo být, že se mi hra NHL 2012 při načítání zápasu sekne(musím vypnout XBOX "na tvrdo")? Hru jsem přeinstaloval, ale problem přetrvává... Nikdy předtím mi to nedělalo...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.