Nodon Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 Ahoj, existuje nějaká farmářská hra na Xbox? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 Farmářská hra? Jako že budeš jezdit s kombajnem a pěstovat brambory? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 [url]http://forum.teamxbox.com/showthread.php?t=583119[/url] :) Jediná co já vím, tak že je na xboxu obleček farmáře :lol: jinak v odkazu najdeš, že je nějaká v jpn a potom viva pinata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 Viva Pinata .... super hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 Jasne, Viva pinata, jsou to celkove 3, nebo 4 hry myslim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodon Odesláno Leden 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 No můj malej bratranec je blázen do Farmeramy tak jsem si říkal jestli neexistuje něco podobného na Xbox... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 No jak tu piseme pust mu Viva Pinata urcite se mu to bude libit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 Nejspis jenom Viva Pinata. Anebo mu kup motyku a vyrazte na pole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.