JohnHavri Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Hledám někoho kdo hraje The Fight kdo by mi pomohl s on-line trofejema docela mě to chytlo a chci to dotahnout na Platinu jenže bez pomoci to nejde Můžem si pomoct navzájem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Zdar nekdy muzem zahrat ale ted na to nemam naladu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnHavri Odesláno Leden 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 ok se pak ozvi pres PSN mam takovej šajn že jsem si tě dával do friend listu Ještě někdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 jj mas me ve friend listu pak pisnu az na to bude chut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 Cus mate to jeste nekdo muzem zahrat a pomoct si s trofejema . :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.