lucanak Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Potřebuju program na tvorbu novin nebo časopisu. V Officu mi to nejde a nebaví mě to. Zajímá mě jestli je nějaký lepší program. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kravitch Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Ideálně nějaký vektorový editor, CorelDraw, Adobe Illustrator, Zoner Callisto,.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lucanak Odesláno Leden 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 a nějaký zdarma ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kravitch Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Z těch co znám třeba Inkscape nebo OpenOffice.org Draw Velmi zajímavé srovnání je tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lucanak
Potřebuju program na tvorbu novin nebo časopisu. V Officu mi to nejde a nebaví mě to. Zajímá mě jestli je nějaký lepší program. Díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.