barkoci2 Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 Nevíte někdo jak vypnout senzor přiblížení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maverickone Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 na boku telefonu mas tlacitko G, tak tim to zapinas a vypinas.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 barkoci2 Odesláno Leden 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 To nefunguje , mám na mysli při hovoru mi zčerná displej , nejde to nějak nastavit aby mi to nedělalo ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 V nastavení je položka aby display zůstal zapnutý během hovoru , je to tam ale já nemam stock rom ale CGM 7.1 ... A konkrétně to tam je v položce Setting - nastavení hovorů - a páté zatržítko od shora - zapnutá obrazovka (obrazovka zůstane při hovoru déle zapnutá) Mám taky Blacka a tedka jsem to zkoušel hovor trval minutu a display se nevypnul ... Po minutě a patnácti vteřinách ano ....i se zatrženou možností . Ale uplně to stačilo na to aby mi operátor sdělil dvakrát nabídku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 barkoci2 Odesláno Leden 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 Díky , funguje to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
barkoci2
Nevíte někdo jak vypnout senzor přiblížení?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.