MartinCZ80 Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 Zdravím chci se zeptat jestli jdou stahnout dlcčka z UK jelikož se na české Live vybodly díky za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 Ano z UK live si DLC stáhnout normálně můžeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 A reknete mi, co mam teda doprdele delat, kdyz mam CZ live? To ze si nestahnu zeeda (nebo jak se ten trotl jmenuje) jeste preziju, ale chci si zahrat minimalne lair of shadow broker....predpokladam ze kdybych to stahnul na britskem uctu, porad by to neslo pres muj cz gamertag, co? I to je blby reseni ale nic jineho me nenapda......nejaka reseni? Diky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 Nikdy nemigrovat na CZ, ale to už je trochu pozdě co :D No když si to stáhneš na druhej (UK) účet tak by ti to mělo jít hrát i přes českej ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 Jo toho dodnes lituju, ovsem zpatky clovek migrovat bohuzel nemuze ;) Nevim rikam si ze jo, ale kdo vi :) Krom toho se mi moc nechce kupovat body na jine ucet....ale asi to bude jedine reseni, teda doufam ze to alespon bude reseni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 Já jsem to kdysi řešil a bylo mi řečeno že to takhle půjde. A minimálně Lair of the Shadow Broker za to určitě stojí. Zaeeda nekupuj, jeho loyalty mise je hrozná a samotnej Zaeed ještě horší, sice ho nepotkáš ve trojce ale to žádná velká škoda neni (já ho při první příležitosti nechal umřít. Kasumi je o něco lepší, ale za tu cenu se to asi nevyplatí. A na Arrival bych se taky vysral, narychlo spíchnutej šmejd a ani žádný rozhodnutí do trojky tam neni (jen jedno kosmetický...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 Já jsem to kdysi řešil a bylo mi řečeno že to takhle půjde. A minimálně Lair of the Shadow Broker za to určitě stojí. Zaeeda nekupuj, jeho loyalty mise je hrozná a samotnej Zaeed ještě horší, sice ho nepotkáš ve trojce ale to žádná velká škoda neni (já ho při první příležitosti nechal umřít. Kasumi je o něco lepší, ale za tu cenu se to asi nevyplatí. A na Arrival bych se taky vysral, narychlo spíchnutej šmejd a ani žádný rozhodnutí do trojky tam neni (jen jedno kosmetický...) Jj Zaeeda nepotrebuju hral jsem to uz jednou bez nej, ale je zadarmo, tak me stve ze to nemuzu uplatnit..... LotSB me jedine zajima, kvuli Liare samozrejme :) O Arrivalu premyslim kvuli tomu ze ma jit o takovy epilog k ME2/ prolog k ME3, ikdyz jsem taky slysel, ze nic moc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 No nevim, když se podiváš na youtube na posledních pár minut walktrough uděláš možná líp :D. Jedině snad kvůli nostalgii z jedničky, ústřední postavou je tam admirál Hackett. A pár zajímavejm prvkům jako stealth nebo ovládání mecha. Ale Lair ber za každou cenu, jak už sem říkal pro mě totální herní orgasmus ještě teď mi z toho mrazí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Me stacilo cist ty recenze.....a pro vztah s liarou to bude asi dulezity, jsem zvedavej jak se to bude vyvijet ve trojce......vlastne vsechno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
MartinCZ80
Zdravím chci se zeptat jestli jdou stahnout dlcčka z UK jelikož se na české Live vybodly díky za odpověd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.