EliteX360 Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 Ahoj,mám takovej dotaz. Fleška mi nezobrazí žádnej soubor,ale když dám vlastnosti,tak je fleška plná. Nevím co s tim,ale fleška je stará půl roku. Děkuji Všem za případné rady,odpovědi :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 Ahoj, zkus jí zformátovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Baz Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 jn pokude nepotrebujes ty data co tam jsou a nejsou naformatuj ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EliteX360 Odesláno Leden 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 děkuju za rady :) a ještě se zeptám jak se to dělá?? Pc neni moje silná stránka :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 Tento počítač -> pravej klik na dotyčnou flešku -> formátovat Samže to všechna data na flešce tak bacha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Baz Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 děkuju za rady :) a ještě se zeptám jak se to dělá?? Pc neni moje silná stránka :( tento pc a tam najed na tu flashka a dej pravej a tam format ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EliteX360 Odesláno Leden 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 Díky za pomoc :)) už jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Baz Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 Díky za pomoc :)) už jde. jj v poho od toho FORUM je cao ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
EliteX360
Ahoj,mám takovej dotaz. Fleška mi nezobrazí žádnej soubor,ale když dám vlastnosti,tak je fleška plná. Nevím co s tim,ale fleška je stará půl roku. Děkuji Všem za případné rady,odpovědi :) .
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.