Megysek222 Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 Ahoj, jen malý dotaz, kámošovi jsem pujčil už plně dohratou dead rising 2 kde jsem dal platinum, jde mu online v pohodě, v manualu zadny key nebyl, chci se zeptat kdyz on mi pučí gt5 bez online passu jestli mi to online v pohodě pojede ... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ondy Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 gt5 nemá online klíč :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Megysek222 Odesláno Leden 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 Dík moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Megysek222
Ahoj, jen malý dotaz, kámošovi jsem pujčil už plně dohratou dead rising 2 kde jsem dal platinum, jde mu online v pohodě, v manualu zadny key nebyl, chci se zeptat kdyz on mi pučí gt5 bez online passu jestli mi to online v pohodě pojede ... :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.