Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Ahoj mám 3.41 CFW JB (3.55) a chtěl bych OFW 4.0 nedaří se přechod

Otázka

Odesláno

Ahoj mám zmíněný 3.41 s JB 1.2 a chtel bych prejit na offic cfw jenze kdyz pouziju jakykoli update OFW po nakopirovani mi to napise ze "file is corrupted" zkousel to u me i kamarad co s tim dela uz dlouho ale samotnemu se mu to nepovedlo.. zkouseli sme to pres recovery menu i z hlavni stranky.. proste bez sance nepovedlo se... poradi s timhle nekdo? diky moc

Popř mám 320GB slimku konzoli milerad ji i vymenim s nekym kdo si blbe nainstaloval novy update mam jeste cca 1 rok zaruku.. + daruju JB :)) CHci jen offic system thx

Recommended Posts

• 0
Odesláno

presne to delam mam na flashce stazeny od sony update na 4.0 slozky PS3/UPDATE a pak mi to napise toto: "The data is corrupted (800EF157)... normalne to nakopiruje ten update restartne se konzole pak to pise ze to kontroluje data o update a pak nasleduje tahle hlaska.. vzdy to je stejne u jakehokoli FW.. a ted jsem to zkousel i s tim rebuiltem

Cetl jsem na netu neco o bugovani nekterych verzi konzoli.. moje je CECH 2004B.. patri mezi ty co se to na nich stava... snazi mse googlit uz nekolik dni ale ne a ne se dopracovat k necemu co by pomohlo

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu