divady Odesláno Leden 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2012 Dobry den, potreboval bych poradit, nejde mi zasunout bd do mechaniky, a od te doby mi takynejde spustit zadny program ani hra v ps3, cd ve vnitr neni. Dekuji za pripadnou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Leden 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2012 Jak se to stalo? Je to PS3 z druhé ruky, nebo jsi rozebíral mechaniku. Není to neopravitelné jen se musí rozbrat mechanika v konzoli, pokud je v záruce dej ji do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divady Odesláno Leden 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2012 Prave ze ze je to zdruhe ruky, ale driv fungovala, a vsechno slapalo, a jemozne ze kvuli tomu nefunguje treba imultisim? ZARUKU UZ NEMAM a proto se mi to nechce posilat do servisu. nebyl by nekde navod jak ji zravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Leden 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=l1RoxeU4Axo&feature=related někde jsem viděl i textový návod zkus to podle názvu videa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divady Odesláno Leden 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2012 a je mozne ze kvuli nejde spoustet programy? Kdyz ho spustim tak stmavme obrazovka a nic se nedeje, je to od ty doby co tam nejde dat cd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 nevím jaké programy máš na mysli, jediné co se dá v konzoli spustit jsou emulátory, HB aplikace, videa, hudba, dema, obrázky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.