seth123 Odesláno Říjen 19, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 19, 2013 spoustet inferno mashine bez 9 klicu je blbost a ztrata casu Citovat
kovator Odesláno Říjen 21, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 21, 2013 mam dotaz ohledne tech klicu cetl jsem ze padaj jez n lv 5NV ale nevim proc nemuzu se dostat vic jak na 3 lv NV a proc byc jich mel mit 9 kdyz padaj jen 4 neak sem se do toho zamotal diky za opoved Citovat
seth123 Odesláno Říjen 21, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 21, 2013 na konzoli je max NV lvl3, klíče padají 3 v 1., 2., 3. aktu každý jiný, pro složení infernal mashine potřebuješ najít najít plánek ten padá z keywardena ve 4. aktu a současně z něj padá i jeden ze tří klíčů šance na drop není 100% čím větší máš master tím větší je šance na drop na master 5 by měla být šance na drop 100%, jak seženeš plánek možeš u kovařé spojovat klíče do infernal mashine portály se otvírají v 1. akru v tristamu mezi hlavní vstupní bránou a 1. obchodníkem se u jednoho domu dá kliknout na dveře tam to otevřeš, portály se vždy otvírají ve stejném pořadí takže aby ses dostal do posledního portálu musíš otevřít celkově 3 portály v jedné hře jinak není šance se dostat k poslední dvojci bossů, proto celkově 9 klíčů, na padnutí vnitřností není taky 100% šance a určitě je jdi zabíjet s NV3 Citovat
kovator Odesláno Říjen 21, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 21, 2013 takze z kazdeho wardekkeepra pada jedna cast a tu spojim v jeden klic a a tech klicu potrebuju 9 protoze se mi pokazde budou otevirat od 1 portalu chapu to dobre? jo a jest kdyz to otevru a nebudu mit NV3, zustane mi otevreny po celou dobu nez to vypnu? jak nad tim tak premyslim tak nez to seberu tak budu mit ps 4 a tim padem....:) ale dik za pomoc Citovat
kadell Odesláno Leden 2, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2014 Zdravim, synovi rikal kamarad, kterej ma xbox, ze muzou spolu hrat online i kdyz my mame PS3. Kravina, ze jo? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.