Fenix1468622475 Odesláno Leden 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2012 Mam starší inkoustovou tiskárnu Canon pixma mp 140 ... a za boha nemužu přijít na to jak tisknout bez použití barevné Cartrige ... dokoupil jsme černou ale mezitím mi došla barevná ale já potřebuji tisknout pouze černobíle ... Neporadí mi někdo jak vypnout hlídání stavu inkooustu aby šlo tisknou za použití pouze černé barvy i za cenu že barevná cartridge je prázdná ... Děkuji za každou radu Nová Cartridge stojí 500kč a to se mi do toho tedka vrážet nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Leden 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2012 Kupuj neoriginální bez čipu nebo si kup plnící sadu s injekční stříkačkou a doplňuj si to sám ;) Sám jí mám a jedna cartridge mě vyjde max. na 60,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Leden 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2012 Kupuj neoriginální bez čipu nebo si kup plnící sadu s injekční stříkačkou a doplňuj si to sám ;) Sám jí mám a jedna cartridge mě vyjde max. na 60,- to sem udělal doplnil ji injekční stříkačkou ale stále svítí že nemá inkoust ... to je v prdely :D nevím jak vyresetovat čidla který hlídají hladinu inkoustu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Leden 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2012 Já mám na to reseter kterej teď už neseženeš :P stál mě asi 400,- Já se kdyžtak zeptám dědy :D jak to dělal než jsme měli reseter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.