darthtom1 Odesláno Leden 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2012 Zdar, mam dotaz jestli ma cenu koupit ps3? Nekde jsem cetl ze tento rok ma byt ohlasen(vyjit?!?) novy playstation, ale nekde jsem zas cetl ze ma vyjit az v roce 2014. Predem dik za odpoved. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Leden 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2012 Ohlášení konzole neznamená její vydání. Když se ohlásí tento rok, vyjde spíš až ten příští. K tomu si připočítej vysokou cenu nových konzolí, často mizerný hardware s bugy a vadami a nedostatek her. Mimochodem, na tohle téma se tu už diskutovalo vícekrát, ktřeba zde: http://console-forum.net/tema/134714-koupe-ps3-a-vydani-ps4-prosim-pomoc Víceméně se nic nezměnilo, tak si debatu pročti. Případně můžeš otázku položit přímo tam. A protože mít dvě stejná témata nemá smysl, zde LOCK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
darthtom1
Zdar, mam dotaz jestli ma cenu koupit ps3? Nekde jsem cetl ze tento rok ma byt ohlasen(vyjit?!?) novy playstation, ale nekde jsem zas cetl ze ma vyjit az v roce 2014. Predem dik za odpoved.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts