tucnakupc Odesláno Leden 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2012 ahoj, predem se omlouvam jestli to tu uz nekde je, ale nenasel jsem jednoznacnou odpoved tak se chci zeptat. je pravda ze kdyz mam reset glitch hack na slimku tak tam muzu frcnout jakejkoliv disk bez upravovani v hddhackru? nekde pisou ze jo nekde ze ne tak abych vedel diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cosaman Odesláno Leden 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2012 Zdar Já používám 500Gb HDD od Smamsungu ale první jsem ho nechál naformátovat přes program HPUSBDisk StorageFormatTool v2.2.3 a v pohodě to šlape. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Leden 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2012 jo muzes.. jen ho naformatujes na FAT32, vytvoris slozky a kopirujes hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbox720 Odesláno Březen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 KOUKAM ZE TO TADY UZ NEKDO RESIL :) MOHU K TOMU PRIPOJIT I USB HDD ? a kdyz budu kupovat do xboxu HDD tak jaka je maximalni kapacita a jaky model HDD koupit < predem dekuji za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Březen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 usb hdd tím myslíš co? bavime se tady o externim disku. takze usb disk slape. maximalni kapacitu nevím, ale bere to 750GB a 1TB ve formatu 2,5.. i 3,5 bere ale nevím jaký je strop kapacity. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Březen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 Interni taky jakakoliv velikost. Mam otestovany 500 gb i 1 TB. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.