Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nejd ezapnout:-(

Roje

Otázka

čuste nevíte náhodou proč mi nejde norm. zapnout PSP?jd ezapnout jen když dám recovery menu a pak exit jinak se jenom zosvítí zelená dioda a černě displej jinak nic mam fm 3.40 OE jo a ještě mi nejdou hrát UMD hry ani když vyndám pam. kartu an které mám ISO a cso

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
to si snad muze sam ne? boze...

(neni to zadny amater, staci si precist jeho prispevky na foru.. myslim ze neni takovy tupec, aby si nezvladl udelat upgrade, ktery ty nabizis :O )

a ted k tematu.. neco je spatne ve flash, pokud chces zustat na 3.40 OE-A pouze preinstaluj CFW, jako kdyby jsi normalne instaloval 3.40 OE-A :) nebo nainstaluj jakykoliv jiny CFW..

Vidím, že to není amatér, ale nemyslím si že má připravenou baterku a kartu na unbrick. A i kdyby, proč o tom sem píše, když stačí udělat downgrade na 1.50 a pak zase upgrade?

Odkaz ke komentáři

• 0
Vidím, že to není amatér, ale nemyslím si že má připravenou baterku a kartu na unbrick. A i kdyby, proč o tom sem píše, když stačí udělat downgrade na 1.50 a pak zase upgrade?

je videt, ze jsi asi pomerne novy v PSP scene, nebo ze se dostatecne neorientujes, nic proti, nevadi, pandoru by nepoterboval, stacilo by najet do recovery a pres run program at spustit update na 1.50 nebo jakykoliv jiny CFW nebo rovnou spustil reinstall CFW v menu ;) proc by k tomu potreboval pandoru? Proto si rikam, ze jsi pandorou ocarovan, nabizis ji vsude i kde je uplne zbytecna, ej preci blbost, aby jsi mu jen vlozil kartu do PSP a dal run program at.. a snad jsi to nechtel resit pomoci pandory, to by bylo, jako jit s bazukou na mravence ..

Proc o tom prise kdyz staci udelat jen vyse uvedene? Nevim, asi se chtel zeptat, jestli se to uz nekomu nestalo a jestli nestaci jen zmenit hodnota, aby ihned nemsuel reinstall..

Odkaz ke komentáři

• 0
ano to take vim, taky sem si tak delal unbrick kdyz sem si bricknul psp a pandora jeste neexistovala. Vis videl sem topic kde si se ptal na veci kolem PSP "před koupí" a bylo to 2 týdny po-té co sem si nainstaloval 3.51M33:P Takze nemachruj

tezko.. v dobe kdy jsem ho kupoval nejaka m33 jeste nebyla, byla jen 3.40 OE-A ze ktere jsem take zacinal.. a opravdu jsem si na PSP neinstaloval nejaky stary CFW, takze ver, ze jsem se na to opravdu nemohl ptat 2tydny po tom co jsis instaloval 3.51 m33, takze vychladni ;) Pokud neveris, klidne na dl.qj.net najdu datum kdy 3.51m33 bylo zverejnene a najdu doklad o koupi PSP ;) uvidime..

Jo a kdyz to take vis, tak proc jsi placal nesmysly o pandore? Kdyz sam vis ze to jde pres recovery nebo jen reinstall v menu? Proc jsi mu nabizel upgrade, kdyz tohle vsechno vis a vis ze to neni amater? Ted jsi se dostal do slepe ulicky a nemuzes nic, nez jen priznat ze jsi bud ted kecal a nevedel jsi to, nebo jsi predtim mlel kraviny, jina moznost neni, proste musis uznat svoji chybu ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu