Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nejd ezapnout:-(

Otázka

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
to si snad muze sam ne? boze...

(neni to zadny amater, staci si precist jeho prispevky na foru.. myslim ze neni takovy tupec, aby si nezvladl udelat upgrade, ktery ty nabizis :O )

a ted k tematu.. neco je spatne ve flash, pokud chces zustat na 3.40 OE-A pouze preinstaluj CFW, jako kdyby jsi normalne instaloval 3.40 OE-A :) nebo nainstaluj jakykoliv jiny CFW..

Vidím, že to není amatér, ale nemyslím si že má připravenou baterku a kartu na unbrick. A i kdyby, proč o tom sem píše, když stačí udělat downgrade na 1.50 a pak zase upgrade?

• 0
Odesláno
Vidím, že to není amatér, ale nemyslím si že má připravenou baterku a kartu na unbrick. A i kdyby, proč o tom sem píše, když stačí udělat downgrade na 1.50 a pak zase upgrade?

je videt, ze jsi asi pomerne novy v PSP scene, nebo ze se dostatecne neorientujes, nic proti, nevadi, pandoru by nepoterboval, stacilo by najet do recovery a pres run program at spustit update na 1.50 nebo jakykoliv jiny CFW nebo rovnou spustil reinstall CFW v menu ;) proc by k tomu potreboval pandoru? Proto si rikam, ze jsi pandorou ocarovan, nabizis ji vsude i kde je uplne zbytecna, ej preci blbost, aby jsi mu jen vlozil kartu do PSP a dal run program at.. a snad jsi to nechtel resit pomoci pandory, to by bylo, jako jit s bazukou na mravence ..

Proc o tom prise kdyz staci udelat jen vyse uvedene? Nevim, asi se chtel zeptat, jestli se to uz nekomu nestalo a jestli nestaci jen zmenit hodnota, aby ihned nemsuel reinstall..

• 0
Odesláno
ano to take vim, taky sem si tak delal unbrick kdyz sem si bricknul psp a pandora jeste neexistovala. Vis videl sem topic kde si se ptal na veci kolem PSP "před koupí" a bylo to 2 týdny po-té co sem si nainstaloval 3.51M33:P Takze nemachruj

tezko.. v dobe kdy jsem ho kupoval nejaka m33 jeste nebyla, byla jen 3.40 OE-A ze ktere jsem take zacinal.. a opravdu jsem si na PSP neinstaloval nejaky stary CFW, takze ver, ze jsem se na to opravdu nemohl ptat 2tydny po tom co jsis instaloval 3.51 m33, takze vychladni ;) Pokud neveris, klidne na dl.qj.net najdu datum kdy 3.51m33 bylo zverejnene a najdu doklad o koupi PSP ;) uvidime..

Jo a kdyz to take vis, tak proc jsi placal nesmysly o pandore? Kdyz sam vis ze to jde pres recovery nebo jen reinstall v menu? Proc jsi mu nabizel upgrade, kdyz tohle vsechno vis a vis ze to neni amater? Ted jsi se dostal do slepe ulicky a nemuzes nic, nez jen priznat ze jsi bud ted kecal a nevedel jsi to, nebo jsi predtim mlel kraviny, jina moznost neni, proste musis uznat svoji chybu ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu