Typan Cz Odesláno Leden 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2012 Ahoj, na Twitteru sem našel způsob, jak sehnat některý placený aplikace z Appstoru zadáčo. Dělá se to tak - na iZařizenǐ ( v Safari ) otevřete tenhle odkaz, postupujete podle návodu a pak už si jen stahujete sponzorský free aplikace, spustíte je, necháte je nejmíň 30 vteřin běžet a potom se zas vrátíte do Safari. Po nějakej době se vám naakumulujou body, za který získáte Redeem kód na vámi vybranou aplikaci z jejich seznamu (zatím pouze na US Appstore). FUNGUJE to, já sám řádim s Garage band a dneska tam přidali ten Applovskej Office na iVěci (Pages atp.), takže určitě to stojí za to ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venda3 Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 ahoj, není to považovaný za krádež? jen se jistím abych neměl problémy. Jen jestli jsou opravdu spojený s applem atd. díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 11, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 Ne, neni to kradez. - Sent from my iPhone 4S using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Leden 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 Jak rika zingl... Jakmile dostanes dost bodu vyberes si nejakou aplikaci tak oni ti na ni daj redeem kod ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 11, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 Redeem kod dávají i společnosti, co vynalezají apps. Takže neni potřeba strachu, jen si řikám jeslti neni lepší těch + - 0.79 eur zaplatit a nemuset na nic čekat. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Leden 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 Ted tam pridali pages, keynote a jeste ten treti kterej nevim jak se jmenuje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 zinglbee : ty nemáš ponětí co pro člověka žíjícim v chudym studentskym životě znamená tolik peněz :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 11, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 Taky jsem student a zaplatit 20 korun za appku mě teda osobně nevytrhne. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 já sem řikal chudej studentskej život :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venda3 Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 jak často přidávají nový aplikace (ty sponzorský)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iNasko Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 Kdo by mě chtěl podpořit, tak at se registruje přes tento link: http://m.freemyapps.com/share/url/3dd28770 :D Dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 bombaaaa skoda ze ty hry co tam nabizeji uz mam skoro vsechny pokupovane za svoje :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Chce mi to nainstalovat nějakej "profile" a moc tomu nevěřím. Je to 100% bezpečný, aby to netahalo nějaký data o mně nebo tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Leden 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 no tak neco to samozrejme musi tahnout pro identifikaci zarizeni, ale kdyby to tahalo nejaky data, tak by jim na to apple nepristoupil - oni tam v tom nejak spolupracujou s applem - jeste si treba precti jejich stranky, tam to nekde maj ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Kde se dá ten profil z iphonu odinstalovat? Já mám českej iTunes účet a chce to americkej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 17, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Nastavenní/Store/Apple ID/Odhlásit se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Leden 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 ty hele a neni to jedno ? já mam pocit že sem si to tam instaloval na českej a pak sem se jen přelognul na ten US před dostáním Redeem kódu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 Já nevím, ale možná jo. Já jsem jen trochu paranoidní, protože mi to chce nainstalovat nějakej profil a hned potom musím zadat ve storu heslo. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 18, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 Určitě se neni čeho bát, když se zadává Reedem kod, tak je to 100% propojený s Apple storem a tam už Vaše údaje jsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 Kdyby mi nekdo chtel pomoct nasbirat body, tak taky pomuzu. http://m.freemyapps.com/share/url/58fe6ece Aha, tak je to fakt jen pro US store. Takže kdyby někdo chtěl redeem kód na tiny wings: YJRNXANRWN4J Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venda3 Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Novy zpusob ziskavani bodu pres odkaz jako http://m.freemyapps.com/share/email/0e3c3fc0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexicon Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 Jenom dotaz po jake dobe pridavaji nove aplikace do Sponsor Apps? Mam jenom iPhone, uz jsem pososal vsecko co se dalo a zbyly tam jenom aplikace pro iPad... :\ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Březen 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 neni to pravidelny - btw proto je lepsi si to stahovat na ipadu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toki100 Odesláno Duben 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 Muzu se zeptat klik jsem na aplikaci pak byjal tabulka dal jsem ok a najelo mi to do nasatveni a ze to chce nainsalovat verify settings to musim udela jo? A ze se nejak zmeni nasatveni co to udeal?? Jinak mam ipad 3 ;) diky moc;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Duben 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 ano, musis to udelat, ne, nic duleziteho se nezmeni :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.