SSuk Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 (upraveno) Zdravím, po nějaké době podílení se na tvorbě PSP Revue a psaní dalších článků jsem se rozhodl založit další web. Ten je a bude zaměřený na PS Vita Hack/Homebrew komunitu. Jeho cílem je nabídnout novinky a návody týkající se daného tématu. Hledám proto lidi, co by se rádi postupně zapojili do PS Vita Hack/Homebrew scény, kteří nechtění jen číst novinky, ale také se na nich osobně podílet a pomáhat ostatním lidem. PS Vita se teprve rozjíždí, a tak se nabízí možnost nového začátku. Odkaz na web: http://ps-vita-hack.cz/ Pokud máte zájem vyměnit ikonku, přidat se do týmu či nám pomoci na fóru, budeme jen rádi, když mi napíšete (ať už sem nebo na webu či na email (Simon.Kubu@gmail.com)) Těším se na případnou spolupráci SSuk Upraveno Prosinec 12, 2012 uživatelem SSuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClayMore Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Dobrá práce. Moc rád bych ti pomoh ale už takhle nemám čas na spoutsu věcí které bych rád dělal a tak jediné co pro to můžu udělat je to že budu každý den tento web navštěvovat. Jelikož psp.novinky.org se Vitě moc nevěnují tak by bylo pěkné aby je někdo zastoupil a ty si zatím na dobré cestě...hlavně se na to nevykašli. Hodně štěstí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Pokud můžu podat první pocit z webu - skvělá práce, ale měl bych 2 výtky - škoda "displeje", obrázky hezký, ale písmo absolutně se nehodící. Ta druhá směřuje přímo k tomu, že php-fusion defaultně neumí klikací název článku, myslim že na to byl plugin ;) ale články a hlavně jejich aktuálnost je na jedničku :) Bohužel, sám na jednom webu píšu, takže přispět nebudu moct, jedině takhle svými poznatky ;) Hodně štěstí do budoucna :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClayMore Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Přesně...ten header je pěknej...až na to písmo...chtělo by to předělat + ty hypertextový názvy ale moc se mi líbí to napsání novinky čtenářem...opravdu to bude fungovat a budete je popřípadě zveřejňovat ? tak hodně štěstí a doufam že budete minimálně tak úspěšní jako ty psp.novinky.org .... přece jenom možná je tohle historický okamžik a mi stojíme u zrodu budoucí PSVita scény jak tomu bylo u PSP :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 A na tomto foru už sekce Playstation Vita nebude????? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2013 nic ve zlym ale podle mě to dopadne jak u psp xD budou furt nove a vove ofw a na ně se budou dělat heky jak např tn-xxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClayMore Odesláno Leden 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2013 nic ve zlym ale podle mě to dopadne jak u psp xD budou furt nove a vove ofw a na ně se budou dělat heky jak např tn-xxx kéž by... ta doba byla nádherná :) sice to PSP zničilo ale podle mě to stejně stálo za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2013 to je fakt psp je legenda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.