Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Battlefield 3 - v půlce kampaně najednou blbne


Farman

Otázka

Ahoj,

asi před dvěma měsíci jsem si stáhl battlefield 3 a rozehrál si kampaň.. došel jsem cca někam do půlky kampaně.. potom jsem si dal asi měsíc pauzu a když si chci teď zase zahrát, tak to blbne. Když vložím DVD do mechaniky a hru rozjedu, DVD začne nějak divně "chroustat" a zní to, jako kdyby se dvdčko špatně načítalo a sekalo se. Hra se v pohodě rozjede, aji kampaň(tedy až na ty zvuky z mechaniky), ale asi po 10 minutách hraní se mi najednou hra vypne a vyhodí to, že disk je chybný. Už jsem to zkoušel stahovat i od někud jinud, ale pořád to dělá....

Předem díky za rady :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
a je možné, že by to nebralo jen nějaké hry? protože třeba jamese bonda nebo nhl 12 to bere v pohodě..

Samozřejmě . To zhoršení není najednou, ale postupně to slábne a tak to nemusí dělat ihned všechny hry . Nenapsal jsi jestli jsi hry instaloval na HDD a nebo hrál jen z DVD .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

hru jsem instaloval na HDD ale, když jsem to hrával předtím než to blblo, tak DVD přestalo běžet asi až po 15 - 2 minutách (v jiných hrách přestane mechanika hučet dříve)..

jinak všechny hry se snažím co nejdříve nainstalovat na HDD.. někdy to třeba ale nainstaluji až třeba po 6 hodinovém hraní..

EDIT: nyní jsem zkoušel hrát jamese bonda a u něho už to dělá taky :/ .. ale například u starších her, jako je slinter cell: conviction to nedělá.. u něho vlastně ani v podstatě měchanika neběží, jen když se hra rozjíždí, oproti bondovi, kde mechanika jede skoro pořád(i když ho mám na HDD)

mám to stáhnout někde jinde???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu