kendykejnova Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 Hrate to nekdo?nikde jsem nic o hre nenasel:( Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Leden 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 tak co nikdo ??napiste jak jse vam libi?atd.atd.ja ji ted zacal hrat a je to bomba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Květen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 Nejlepší jRPG téhle genereace na skrz všemi platformami :) Obrovský svět, žádné loadingy, parádní příběh, super soubojovej systém a na poměry Wii i slušnej audiovizuál. Tohle by si měl zahrát každej fanoušek jRPG, protože se bojím ( s přihlédnutím k současnému stavu žánru ) že něco podobného už možná ani nikdy nevznike :( Celá Xenoserie je naprosto boží a XenoBlade přišlo zrovna v době kdy už jsem ani v další ,, pokračování ,, nedoufal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 Tak Zelda, The Last Story i Deus Ex dohráto, konečně se mužů naplno pustit do Xenobladu <3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Červen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2013 Pridavam se do klubu :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červenec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2013 A co na to říkáš? Super ne? Já jsem bohužel skončil cca v polovině a přišel o savy, teď dohrávám Lost Odyssey a hned potom se do toho znova pustím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Červenec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2013 Jo, zatim celkem dobre. :) Zatim trochu pitome vyjevy postav (prilis nepresvedcive anime-like, asi jsem z toho uz vyrostl) a trochu mdle sidequesty, ale vzdycky zasnu nad velikosti sveta a dobrym zpracovanim. :) A libi se mi, ze po KO neni game over. Prekvapive se mi teda vic libi anglicky dubbing, asi to bude tim UK prizvukem oproti beznemu americkemu, a je trochu vtipnejsi/uveritelnejsi nez japonsky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.