kendykejnova Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 11, 2012 Hrate to nekdo?nikde jsem nic o hre nenasel:( Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Citovat
kendykejnova Odesláno Leden 11, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Leden 11, 2012 tak co nikdo ??napiste jak jse vam libi?atd.atd.ja ji ted zacal hrat a je to bomba. Citovat
StefiCZ Odesláno Květen 4, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2012 Nejlepší jRPG téhle genereace na skrz všemi platformami :) Obrovský svět, žádné loadingy, parádní příběh, super soubojovej systém a na poměry Wii i slušnej audiovizuál. Tohle by si měl zahrát každej fanoušek jRPG, protože se bojím ( s přihlédnutím k současnému stavu žánru ) že něco podobného už možná ani nikdy nevznike :( Celá Xenoserie je naprosto boží a XenoBlade přišlo zrovna v době kdy už jsem ani v další ,, pokračování ,, nedoufal. Citovat
StefiCZ Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 3, 2012 Tak Zelda, The Last Story i Deus Ex dohráto, konečně se mužů naplno pustit do Xenobladu <3 Citovat
StefiCZ Odesláno Červenec 26, 2013 Nahlásit Odesláno Červenec 26, 2013 A co na to říkáš? Super ne? Já jsem bohužel skončil cca v polovině a přišel o savy, teď dohrávám Lost Odyssey a hned potom se do toho znova pustím. Citovat
.Den Odesláno Červenec 28, 2013 Nahlásit Odesláno Červenec 28, 2013 Jo, zatim celkem dobre. :) Zatim trochu pitome vyjevy postav (prilis nepresvedcive anime-like, asi jsem z toho uz vyrostl) a trochu mdle sidequesty, ale vzdycky zasnu nad velikosti sveta a dobrym zpracovanim. :) A libi se mi, ze po KO neni game over. Prekvapive se mi teda vic libi anglicky dubbing, asi to bude tim UK prizvukem oproti beznemu americkemu, a je trochu vtipnejsi/uveritelnejsi nez japonsky. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.