Anubis1 Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 Uz je ke stazeni a vypada to na docela zajimave vyhlizejici XBLA titul. Unpacked folder size = 1.55GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trapper1468625427 Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 Gameplay http://youtu.be/CPqmagtUYtI Trailer Řekl bych docela zajímave :) Nevite jestli to pujde za pár dní někde sehnat ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Leden 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 Uz se to sehnat da. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 Údajně si už hra i vyčíhla titul, na který bude aspirovat. A to nejhorší hra roku. http://www.destructoid.com/psa-do-not-buy-amy-today-219488.phtml I když vypadala zajímavě v trailerech, nebude to asi žádná sláva. V trailerech dokáže vypadat super vlastně všechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trapper1468625427 Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 Už to někdo hraje rád bych slyšel váš nazor po tom co jsem si přečetl v té recenzi se mi nechce vyhazovat zybtečně další DVD... :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 mam to na disku hral jsem jen uvod zadna pecka to nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Zkusila jsem si stáhnout trial a nic moc. Zrovna ta část byla dost ve tmě a někdy jsem nevěděla kam jit.. Zabití zoombíku je lehké, hezky se rozprsknou, ale kupovat si plnou verzi nebudu. Nenadchlo mě to.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.