Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Grand slam tennis 2

plaCZEbo

Recommended Posts

Ahojte,

zkoušel jsem to DEMO. No první dojmy teda pro mě velké zklamání. Sice to všechno pěkně vypadá, ale hratelnost katastrofa. Stačilo abych mačkal jen jedno tlačítko. No a schválně zkuste dát slice úder (o:, to jsem ještě neviděl.

Top Spin 4 nemá sice tak hezkou grafiku a prezentaci ale je realistický. Grand Slam je jak nějaká arkáda.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě se tam včera objevilo kolem 19:00 hod., updatovali PS STORE...

Právě že já jsem hrával TopSpin 4 na XBOXU. Dokonce jsem se dostal do první dvacítky v online žebříčku (o:, pak jsem ale XBOX prodal. Tenis mě hodně baví, tak jsem se na Grand Slam těšil. Přece jen EA je "záruka" kvality. Ale toto mě fakt zklamalo. Hráči tak nějak automaticky přebíhají do míst kde letí míček, údery jsou jeden jak druhý. V Top Spinu jsem musel vědět co chci zahrát, u Grand Slamu jsem jen mačkal jedno tlačítko a o nějakém střídání úderů ani řeč.

Ale ještě tomu dám pár zápasů šanci. Pak se rozhodnu zda počkám na Grand Slam nebo si pujdu koupit Top Spin.

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

S Move nemám zkušenost. Zatím mě to nějak netáhne. Zkoušel jsem Wii a chvilku dobré, ale pak už mě to nudilo a vadilo mi že nemůžu hrát jen tlačítkama (o:

Je jasné že pro Move ovládání je arkádový styl lepší a zaujme větší masu lidí. Asi se s tím mělo počítat )o:

Hodně jsem se na ten tenis těšil, ale arkádový styl hraní mě nebere. Připadá mi pak, že proti sobě místo Nadala a Djokoviče stojí Spiderman a MarioBros.

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

mám dotaz nevíte někdo jak a jestli vůbec se dá nastavit vyšší obtížnost v kariéře??Když přepínám obtížnost v základní seettingu má to vliv jen na ty historicke zápasy plus exibice a turnaje.Jo aještě jeden dotaz pokud vytvářím postavu nejde nikde nastavit výška a váha pokud někdo ví jak na to písně te to sem pls čus tenista alfyc

Odkaz ke komentáři

Já jsem se na to třepal od ohlášení, že se na tom dělá.... říkal jsem si konečně tennis od EA !

Pak jsem zkusil DEMO a nemohl jsem uvěřit jak to zpackali. Kdyžtak tady je video recenze od GameSpot:

http://www.gamespot.com/grand-slam-tennis-2/videos/grand-slam-tennis-2-video-review-6350041/

Obtížnost v kariéře se nadá nastavit. Postupně se zvyšuje jak kráčíte kariérou. Je tam pouze pár GrandSlamů a nějaké Masters turnaje + málo dvorců.

Řekl bych, že je to spíš určeno pro pohybové ovládání, tzn. pro příležitostné hráče. I v recenzi je slyšet, jak říká že se to nedá s Top Spinem srovnat.

Škoda.

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...
Chci se zeptat jaké je to s MOVE? jestli narozdí od VT4 se move dá použit v celý hře (i kariéře - ne jen v 1 módu)?

Ano kariéra jde hrát i s MOVE ovladači.....celkem slušné zpracování hry + dobrá ovladatelnost přes MOVE ovladače....

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu