plaCZEbo Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 Ahojte, zkoušel jsem to DEMO. No první dojmy teda pro mě velké zklamání. Sice to všechno pěkně vypadá, ale hratelnost katastrofa. Stačilo abych mačkal jen jedno tlačítko. No a schválně zkuste dát slice úder (o:, to jsem ještě neviděl. Top Spin 4 nemá sice tak hezkou grafiku a prezentaci ale je realistický. Grand Slam je jak nějaká arkáda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 Na STORE uz je DEMO..? Hned dnes ho stahnu a vyzkousim. Top Spin 4 mam a je to SUPER tenis, hraju hlavne ctyrhru s kamosem. ;) Jsem zvedavy na Grand slam tennis 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plaCZEbo Odesláno Leden 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 Mě se tam včera objevilo kolem 19:00 hod., updatovali PS STORE... Právě že já jsem hrával TopSpin 4 na XBOXU. Dokonce jsem se dostal do první dvacítky v online žebříčku (o:, pak jsem ale XBOX prodal. Tenis mě hodně baví, tak jsem se na Grand Slam těšil. Přece jen EA je "záruka" kvality. Ale toto mě fakt zklamalo. Hráči tak nějak automaticky přebíhají do míst kde letí míček, údery jsou jeden jak druhý. V Top Spinu jsem musel vědět co chci zahrát, u Grand Slamu jsem jen mačkal jedno tlačítko a o nějakém střídání úderů ani řeč. Ale ještě tomu dám pár zápasů šanci. Pak se rozhodnu zda počkám na Grand Slam nebo si pujdu koupit Top Spin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 Vcera jsem poprve spustil Grand slam tennis 2 DEMO. Grafika, statistiky PEKNE. Ovladani jak psal plaCZEbo, jeste budu testovat. Tenisak se mi zda oproti TOP SPIN 4 takovy TEZKY, i zvukove je jakoby skakal KAMEN. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin55 Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 no, musis pockat na full verzi, demo......je o nicem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plaCZEbo Odesláno Leden 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 no, musis pockat na full verzi, demo......je o nicem No tak já třeba na základě DEMA kupuji hry. Přece jen 1300 Kč není málo. Předpokládám, že DEMO je od toho abych dostal představu o hře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 DEMO je o nicem? To je blbost... Samozrejme plna hra muze byt nakonec o NECO lepsi. Ale jestli ted se jevi hra v DEMU na PRD, tak to NECO mu uz v plne hre nepomuze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plaCZEbo Odesláno Leden 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 Tak jsem prohrabal pár webů a ten tenis bude opravdu arkádovka. O nějaké taktice ani řeč. To jsou ale gumy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krois Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 Tj. oproti Top Spinu je to arkáda, ale zas GST2 na movku se hraje dobře, ovládání je přesné, kdežto v Top spinu se neurčuje směr odpalu pohybem ruky, ale musí se buď na navigačním ovl. nebo DSku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plaCZEbo Odesláno Leden 31, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 S Move nemám zkušenost. Zatím mě to nějak netáhne. Zkoušel jsem Wii a chvilku dobré, ale pak už mě to nudilo a vadilo mi že nemůžu hrát jen tlačítkama (o: Je jasné že pro Move ovládání je arkádový styl lepší a zaujme větší masu lidí. Asi se s tím mělo počítat )o: Hodně jsem se na ten tenis těšil, ale arkádový styl hraní mě nebere. Připadá mi pak, že proti sobě místo Nadala a Djokoviče stojí Spiderman a MarioBros. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alfyc Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 mám dotaz nevíte někdo jak a jestli vůbec se dá nastavit vyšší obtížnost v kariéře??Když přepínám obtížnost v základní seettingu má to vliv jen na ty historicke zápasy plus exibice a turnaje.Jo aještě jeden dotaz pokud vytvářím postavu nejde nikde nastavit výška a váha pokud někdo ví jak na to písně te to sem pls čus tenista alfyc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svobic Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 Přemýšlel jsem že jsi hru koupím ale když tu čtu vaše názory tak to nemá cenu....:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plaCZEbo Odesláno Únor 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 Já jsem se na to třepal od ohlášení, že se na tom dělá.... říkal jsem si konečně tennis od EA ! Pak jsem zkusil DEMO a nemohl jsem uvěřit jak to zpackali. Kdyžtak tady je video recenze od GameSpot: http://www.gamespot.com/grand-slam-tennis-2/videos/grand-slam-tennis-2-video-review-6350041/ Obtížnost v kariéře se nadá nastavit. Postupně se zvyšuje jak kráčíte kariérou. Je tam pouze pár GrandSlamů a nějaké Masters turnaje + málo dvorců. Řekl bych, že je to spíš určeno pro pohybové ovládání, tzn. pro příležitostné hráče. I v recenzi je slyšet, jak říká že se to nedá s Top Spinem srovnat. Škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 A proto, PROSIM vsechny co uz maji PLNOU VERZI hry Grand slam tennis 2 a tez hrali Top Spin 4 o SROVNANI... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svobic Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 jojo videa vypadaj dobře i recenze na re-play nebyla špatná...ale skutečnost je jiná :cheesygrin: http://www.youtube.com/watch?v=k6cBJcWHafE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapija Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 Hratelnost úplně stejná jak na WIIčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wgod Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Chci se zeptat jaké je to s MOVE? jestli narozdí od VT4 se move dá použit v celý hře (i kariéře - ne jen v 1 módu)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svobic Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 Chci se zeptat jaké je to s MOVE? jestli narozdí od VT4 se move dá použit v celý hře (i kariéře - ne jen v 1 módu)? Ano kariéra jde hrát i s MOVE ovladači.....celkem slušné zpracování hry + dobrá ovladatelnost přes MOVE ovladače.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.