pilic2603 Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 Nazdar lidi :) chci si nechat poradit od někoho zkušeneho. Mam xbox 360 elite už bez záruky a mám možnost ho prodat za 4500 a koupit si za 3500 uplně nový nerozbalený a s 2 roční zarukou slim. Co by jste mi poradily ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 11, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 Tuto výměnu sám udělám, vestavěná wifi je pro mě víc za pár korun. Připočtu hezčí design, neni o čem. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 Záleži na příslušenství. Tipuju, že ten slim je bez HDD a elite za 4.500,- je dle mého názoru minimálně s HDD a dalším příslušenstvím. Toto je určitě potřeba zvážit. Jinak SLIM je určitě lepší co se týče techického provedení a modernější, tady se není o čem bavit, zejména pokud hraješ originálky. Pokud máš flash, je u slimu problém s flashem, pokud je úplně nový vyrobený cca od 7/2011 nebo 8/2011 dále, nejde flashnout zatím vůbec, je tam nová Lite-On mechanika. Jinak starší slimka jsou zamčený proti zápisu, takže flash není tak jednoduchý, jako u elite, nicméně možný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pilic2603
Nazdar lidi :) chci si nechat poradit od někoho zkušeneho. Mam xbox 360 elite už bez záruky a mám možnost ho prodat za 4500 a koupit si za 3500 uplně nový nerozbalený a s 2 roční zarukou slim. Co by jste mi poradily ? :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.