djsilent Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 hoj koupil jsem si new telku LED PHILIPS a kdyz propojim kabel hdmi do jakykoliv ze tri zdirek, tak se mi kouse zvuk, treba vypne na sekundu jednou za cas, co s tim prosim, diky moc za radu Silent Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cosaman Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 Zdat Zkus vyměnit kabel. Mně to taky dělalo. Sice mám Smasung ale myslím, že to bude stejné. Koupil jsem nějaký za 100,- a ten nejel a pak jsem koupil za 200,- a ten jede ale je divné že ten levnější jsem připojil na DVD přehrávač a tam jede v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 Skutečně to může být kabelem, ač se říká, že je to jedno. Záleží, jaké používáš rozlišení, obnovovací frekvenci a jaká verze HDMI kabel je popř. single/dual link. Ve finále je důležité, aby přenosová rychlost kabelu (dle verze a single/dual) stačila tomu přenosu, jaký od kabelu chceš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djsilent Odesláno Leden 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 na jinych telkach to jede, takze drat je gut, co nejake nastaveni na hdmi, nema se tam neco nastavit nebo tak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 a obnovovací frekvence je u těch různých televizí, na kterých jsi testoval, také stejná? není nahodou na té tvé původní 60 Hz místo 50 Hz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djsilent Odesláno Leden 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 Ta nova je tato: http://www.philips.cz/c/televizory/5000-series-hd-ready-dvb-t-c-uhl.-81-cm-32-palec-32pfl5406h_58/prd/ a prave proto se ptam jak to nastavit, budu rad , kdyz mi poradis, uz jsem z toho nestastny, pred tim jsem mel tuto telku a jelo to na pohodu mel jsem rozliseni 1080i: http://lcd-televize-51-56-cm.hledejceny.cz/ecg-26-dhd-165-dvb-t/ diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 Co mas v konzole nastavene ako vystup zvuku? Doporucujem skor prestudovat manual k vyrobkom, cize v tomto pripade k TV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 Předtím jsi měl 1080i ? A teď máš jaké rozlišení? 1080p? To není to stejné! A co kabel? jakaá verze HDMI to je a single nebo dual link? Zkus si ještě pohrát s nastavením audio výstupu z xboxu... Případně skutečně pročti HDMI připojení v té nové TV v manuále, jak radí trezzor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
djsilent
hoj
koupil jsem si new telku LED PHILIPS a kdyz propojim kabel hdmi do jakykoliv ze tri zdirek, tak se mi kouse zvuk, treba vypne na sekundu jednou za cas, co s tim prosim, diky moc za radu
Silent
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.