Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Dá se ještě někde sehnat PSP 3004?

RALNA

Otázka

Zdravím, ráda bych se zeptala jestli někdo nevíte, kde bych mohla ještě sehnat PSP 3004. Bohužel jsem zjistila, že už se neprodává, tak asi jedině že by někde ještě doprodávali, ale nevím kde. Našla jsem na netu snad jen jeden obchod, ale přijde mi tam ta konzole nějak hrozně drahá, stojí tam 4 500 samotná konzole, mám ale dojem, že se prodávala levnější. Do PSP E1004 se mi z mnoha důvodů nechce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

24 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Zkusil jsem pohledat, ale taky krom dvou obchodů kde za to chtějí 4,5K jsem bohužel nenašel nic jinýho. Modely 3000 nestačily prodat před vydáním trapnýho E1000, tak toho využívají teď za vyšší cenu, jelikož je lepší. Jeho cena před tímto nástupcem se posledně pohybovala cca od 3,2K. Buď zkusit pohledat třeba na Aukru (tam je možnost, že by se mohlo obejvit nový za levnější cenu) nebo sehnat ňákou zachovalou bazarovku za levnější peníz.

Odkaz ke komentáři

• 0
Dopr*ele konečně sem došetřil poslední korunky na psp 3000 a tet se tohle dozvím :cry:. Nevíte někdo jestli se to stahuje i v kamenných obchodech úplně z prodeje ? :cry:

O těch tu hlavně mluvíme.

Jo, krom dvouch obchodů co za to chtějí 4,5K, nic jinýho..

Odkaz ke komentáři

• 0
Zkusil jsem pohledat, ale taky krom dvou obchodů kde za to chtějí 4,5K jsem bohužel nenašel nic jinýho. Modely 3000 nestačily prodat před vydáním trapnýho E1000, tak toho využívají teď za vyšší cenu, jelikož je lepší. Jeho cena před tímto nástupcem se posledně pohybovala cca od 3,2K. Buď zkusit pohledat třeba na Aukru (tam je možnost, že by se mohlo obejvit nový za levnější cenu) nebo sehnat ňákou zachovalou bazarovku za levnější peníz.

Jo, tohle je na tom fakt děsný, cena tohoto PSP teď a prve. Nechápu to, většinou zboží co se už jen doprodává jde s cenou dolů a ne aby ceny ještě vzrostly. Od prodejců mi to přijde vážně tedy hnus, je to jen o tom jak vydřít víc peněz ze spotřebitelů. PSP E1004 fakt nechci, vidím jen samé nedostatky - větší a těžší, není WIFI, nemá stereo a navíc nevyměnitelná baterie. Asi budu muset sehnat nějaké z bazaru, ale do toho se mi moc nechtělo. Třeba půjdou s cenou trochu dolů, až bude na trhu PS VITA.

Odkaz ke komentáři

• 0

kdyz byla na trhu nedostupna psp 2000, tak mi nezbylo nic jineho nez si psp objednat ze zahranici a prislo mne to na 3000 a vlastnim verzi psp 2010 (verze pro Mexiko a Jizni Ameriku) Stacilo zmenit spanish na english a vse slape jak hodinky. Jinak to chce hodne googlit,kde se to da koupit levne,ale prodejci moc dobre vedi jaka sracka je ta E1004,takze zlevnovat se asi nebude

vim,ze tu v EW ve skladu mame jeste par kusu psp3004 s bundlem tekken a resistance

Odkaz ke komentáři

• 0
kdyz byla na trhu nedostupna psp 2000, tak mi nezbylo nic jineho nez si psp objednat ze zahranici a prislo mne to na 3000 a vlastnim verzi psp 2010 (verze pro Mexiko a Jizni Ameriku) Stacilo zmenit spanish na english a vse slape jak hodinky. Jinak to chce hodne googlit,kde se to da koupit levne,ale prodejci moc dobre vedi jaka sracka je ta E1004,takze zlevnovat se asi nebude

vim,ze tu v EW ve skladu mame jeste par kusu psp3004 s bundlem tekken a resistance

Asi budu vypadat jako úplný blbec, ale co znamená EW ?

Odkaz ke komentáři

• 0
Tak uz se neda sehnat ani E1004. Nevite co Sony v CR provadi? Na Slovensku i vsude jinde zadny problem. Je to dost neuveritelne.

treba tady http://www.electroworld.cz/product/herni-konzole-hry-hracky/herni-konzole/PSP1000E/sony-playstation-psp-e1000-cerny

koncovka 4 je pouze oznaceni regionu

Odkaz ke komentáři

• 0
Jinak diky. Prijemna komunita console fora jako vzdy. ;) "Spamovat" uz opravdu nebudu.

Výrobek je dostupný v následujících prodejnách:

Brno Olympia

Hradec Králové

Praha Černý Most

Zlín - Centro

Ono obcas staci pouzivat hlavu a spravne internet,tady mas dalsi moznosti

http://herni-konzole.heureka.cz/sony-playstation-portable-e1004/#skladem

Odkaz ke komentáři

• 0

Dekuji za instruktaz k pouzivani internetu. V tom seznamu neni samozrejme jediny solidni shop. V CZC, alfe, datartu, alze atd. proste neni uz dlouho. Moje proste konstatovani a postezovani. Pres pul republiky do Electoworldu taky nepojedu. Takze nedik! Zbytecnych 6 prispevku v tematu...

Odkaz ke komentáři

• 0

a kolik potrebujes kladnych recenzi nebo reklam v tv,aby to byl solidni shop, ve vetsine jsem nakupoval a s nekterymi spolupracuji, jestli ti je pres 11 tis hodnoceni malo,tak uz to nechapu.A pokud psp nechces kupovat,tak proc si vlastne stezujes. Na tvuj problem jsi dostal reseni, a vice neni treba resit. (jen tak mimochodem sony centrum budou asi budou zlodeji a nebo pixmania, je jiny nazev pro electroworld, vlastni nas stejne spolecnost DSG)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu