eagle88 Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 Ahoj jestli to ještě někdo hraje tak bych potřeboval pomoct s trofejí v little big planet 1. Jedná se o trofej Party Person (komplet online level s třema přáteli) Trendsetter (nalepit na jinýho hrače dekoraci nebo potisk) Když tak si mně přidejte,nick v podpisu.děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyrlo Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 Já bych to zkusil, akorát mi teď nejde PSN. Takže asi zítra jestli to nevadí .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eagle88 Odesláno Leden 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 jo urcite jo kdyz tak jsi mne pridej pak na psn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 no staci napsat borci :) pomužu :) mě jinak nechybí nic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.